Stranice

četvrtak, 9. travnja 2015.

KUD PUKLO DA PUKLO Epizoda 126, Epizoda 127, Epizoda 128

KUD PUKLO DA PUKLO Epizoda 128

Seljani odbijaju Katarinu pomoć. Govore joj da ne mogu čekati tri mjeseca dok ona ne dobije nasljedstvo. Seljani shvaćaju koji je jedini izlaz iz situacije - potjerati unuke iz sela zauvijek. Slobodni Krešo sretan se vraća kući i zatiče Renatu s drugim čovjekom. Zabunom misli da ga vara (iako je to njen rođak), pa razočarano odlazi za Oštrovac. Putem stopira Jasnu, s kojom se postepeno poveže u vožnji. Sve završava seksom u gospićkom motelu. Oštrovčani kreću sa svojim planom istjerivanja unuka. Snježana mora nekako odvući Tomislava iz sela, a Damir Katarinu. Oboje se nećkaju, ali pod pritiskom seljana i prijatelja pristaju na plan. Diana daje Snježani lisice i izazovno rublje - namamit će Tomislava u motelsku sobu izvan Oštrovca i vezati ga za krevet. Napaljeni Tomislav pristaje na Snježanin prijedlog. Ona ga veže lisicama i ostavlja samog. Tomislav je užasnut - ostati će bez nasljedstva. Damir vodi Katarinu u planinarsku kućicu. Katarina je toliko oduševljena i sretna da Damir nema srca nastaviti s planom. Javlja Josipu da odustaje od svega.

Kud puklo da puklo


KUD PUKLO DA PUKLO Epizoda 127

Sveto se odluči na protuudarac seljanima: stavlja robu s isteklim rokom trajanja na akciju - sve upola. No, posljedica je Barbarino trovanje želuca. Katarini je krivo što je Mile završio u zatvoru pa zove Višnju da joj pomogne urazumiti Marka. S druge strane, Zdenka je sretna jer se Mile žrtvovao radi nje, ali i tužna jer je završio u zatvoru, te ljuta na Katarinu jer je njena obitelj kriva za to. Damir pokušava utješit majku, govoreći joj kako uskoro stiže Marko, koji će sigurno svjedočiti u Milinu korist i izbaviti oca iz zatvora. No, kada Višnja na prevaru dovede Marka u Oštrovac, on izjavljuje kako mu ne pada na pamet braniti Milu. Previše se boji Milice da bi se usudio reći pravu istinu. Tomislav je zatečen planovima svoje majke da Snježani oduzme dijete. Pokušava se nekako iskupiti Snježani pa joj nudi dvjesto kuna, na što ona poludi. Ane je pritisnuta problemima sa svih strana. Poziva Stipu i predlaže mu jedino moguće rješenje iz krize - opljačkati Milicu! Stipe se u početku protivi, ali na kraju ipak pristaje te oni kreću u akciju. Ane pokušava ukrasti Milici iz torbe kuvertu s novcem, ali ne uspijeva. Uz sve probleme, seljani dobivaju nove uplatnice za hipoteke koje nemaju čime platiti. Katarina je duboko razočarana u svog oca. Želi pod svaku cijenu pomoći seljanima i nudi im novac od svog nasljedstva.

KUD PUKLO DA PUKLO Epizoda 126

Zdenka odnosi Mili hranu, a Rakić ju prati i dolazi do Mile. No, Zdenka ga odalami košarom te Mile uspije pobjeći. I dok Stipe kuje plan kako ga izvesti iz Oštrovca, Rakić privodi Zdenku. Ona mu ne želi ništa reći pa joj on zaprijeti zatvorom. Ane poludi na Miličinu ponudu Snježani i vraća joj novac. Tomislav se naljuti na majku kad sazna što je pokušala napraviti i želi se pomiriti sa Snježanom. No, upadne usred vrlo emotivnog pomirenja kćeri i majke te ga one potjeraju. Sveto je utrostručio cijene u dućanu jer nema od čega platiti kredit. Barbara se šokira kada doživi da njoj, kao novoj svojti, naplaćuje po tako nenormalnim cijenama. I seljani se pobune, na čelu s babom Marom, koja traži pomoć od velečasnog da urazumi Svetu. Velečasni s Josipom odlazi u Krasinac gdje kupuju namirnice za seljane, zbog čega se Sveto smrtno uvrijedi. Tomislav i Ane se svađaju oko Snježane. Ane mu prijeti da je ostavi na miru, inače neće nikad vidjet svoje dijete. Tomislav to ispriča svojoj mami, na što ona poludi i zaprijeti Ane. U međuvremenu, Stipe sklanja Milu od inspektora kod Ane u kuću. U žustroj svađi, Milica uvidi da je Mile u kući te odaje inspektoru Milino skrovište. Inspektor, Zdenka i Damir dolaze u krčmu gdje Mile, kada čuje da je Zdenka ugrožena radi njega i da će je privesti za pomaganje bjeguncu, ponosno izađe pred inspektora i preda se.

Popularne epizode: