Stranice

četvrtak, 9. travnja 2015.

KUD PUKLO DA PUKLO Epizoda 123, Epizoda 124, Epizoda 125

Kud puklo da puklo Epizoda 125.

Milica spašava sina od prisilnog braka i odvodi ga kući. Istovremeno Snježana očajava, a Tomislava muči grižnja savjesti što je okrenuo leđa Snježani i svojem djetetu. Milica pokušava potplatiti Snježanu kako bi oslobodila Tomislava odgovornosti za dijete. Don Ante se vraća u Oštrovac s namjerom da ponovno ukrade kuglu, a Stipe i Mile ga zatiču na djelu. Želeći ga otjerati, Stipe aktivira dinamit. No, njegov pothvat pođe po zlu - kugla je uništena, a don Ante umalo ubijen. Svi snovi su propali i Mile bježi pred zakonom, dok mu je inspektor Rakić za petama. Nije uspio riješiti kaznu za ustrijeljenog medvjeda, a ni ratu kredita. Mučen glađu, Mile dolazi kući odakle jedva izmakne inspektoru. Zdenka ga zaštiti i on uspijeva pobjeći u šumu. Stipe mu pravi društvo i pokušava ga odgovoriti od bijega, ali Mile je tvrdoglav. Nakon noći provedene u šumi, Mile ne može više izdržati i naručuje od Zdenke svoju omiljenu hranu.

Kud puklo da puklo Epizoda 124.

Barbara odlučuje sama prepraviti Zokijev test, a Mirko moli Damira i Katarinu da odu vratiti zeca. Kada Zoki shvati da mu je zec spašen, briljira na usmenom dijelu natjecanja i Oštrovac pobjeđuje. Na zadovoljstvo Oštrovčana, Don Ante će morati vratiti kuglu natrag. Na sastanku Odbora, članovi izglasaju novo svečano mjesto za kuglu, to je obronak pored Miline kuće. No, Mile i Stipe ubrzo shvaćaju da će morati dinamitom raščistiti teren kako bi mogli postaviti kuglu. Snježana odlazi, a Diana ostaje u suzama za najboljom prijateljicom. Tomislav se šokira kada od Zokija sazna da je Snježana trudna. Odluči razgovarati s njom i saznati istinu. Dolazi u Snježaninu kuću gdje pronalazi njeno pismo namijenjeno Ane. U šoku ga čita i shvaća da se Snježana uputila u Zagreb. Trči prema stanici ne bi li je sustigao. Ane također pronalazi pismo. Shvaća da joj je Snježana lagala i da je trudna. Ona uzima pušku i kreće za Tomislavom i Snježanom. Za to vrijeme, Damir i Katarina se u brvnari prepuštaju strastvenim poljupcima. No, idilu prekidaju Diana i Josip koji im u panici javljaju kako Ane natjerava Tomislava i Snježanu s puškom po selu. Ane pod prijetnjom puške uvodi Tomislava i Snježanu u župni ured i zahtijeva od velečasnog Mirka da smjesta obavi ceremoniju vjenčanja.

KUD PUKLO DA PUKLO


Kud puklo da puklo Epizoda 123.

Nakon razmišljanja, članovi Mjesnog odbora pristaju na okladu i potpisuju ugovor s don Antom. Damir i Katarina doznaju da je Mirkova karijera ulog u okladi i otkrivaju to razočaranom Mirku. U neuspješnoj potrazi za odgovorom vezanim za bezgrešno i grešno začeće, slomljeni Zoki otkriva užasnutoj Barbari da uopće nije bio najbolji na testu iz vjeronauka, već je varao na ispitu. Mirkovo radno mjesto je ugroženo! Biskup dolazi u selo prisustvovati natjecanju iz vjeronauka. Zoki je naučio napamet čitavu Bibliju i spreman je za utrku. Don Ante mu otima zeca i prijeti - ako ne izgubi na natjecanju, zec ide u lonac. Očajni Zoki namjerno loše piše test, što saznaju Barbara i Mirko.
Snježana moli Ljubu da je primi u Zagreb. Planira otići iz Oštrovca. Diana je pokušava nagovoriti da ostane, ali Snježana je uporna - piše oproštajno pismo Ani, u kojem joj objašnjava svoj postupak.

Popularne epizode: