Stranice

ponedjeljak, 17. prosinca 2012.

Ruža Vjetrova Epizode 66. - 70.

Epizoda 66/160 (13.12.2012.)
Jelena se dogovara s Odacima za razmjenu – novac za Antu! Marija i Mila očekuju nove vijesti od Tamare – je li Ranko zaista povjerovao da je Marija mrtva? Stipe preuzima inicijativu i naredi ostalim članovima obitelji Odak da krenu u aktivnu potragu za Jelenom, dok će on pokušati vratiti Maricu kući. Šimun ne želi povrijediti zaljubljenu Saru, ali je mora odbiti. Marija je još uvijek oprezna, pogotovo kad je u pitanju Šimun.


Epizoda 67/160 (17.12.2012.)
Kako bi ušla Jeleni u trag, Nives se nađe sa svojim doušnikom u policijskoj postaji. Tamo sretne Kauboja, muškarca koji joj je spasio život na Mosoru. Ranko je uvjeren da je Marija još živa, a Tamara je u panici pa javi Mariji da se neko vrijeme pritaji. Ranko odlazi kod Odaka pod krinkom obnove posla. Šimun i Marija uživaju u svojoj ljubavi, a Suzana vidi da je katastrofa na pomolu…

Epizoda 68/160 (18.12.2012.)
Sad kad su napokon zajedno, Marija i Šimun koriste svaki trenutak da nadoknade izgubljeno vrijeme. Međutim, Sara načuje da njih dvoje planiraju zajedničku budućnost. Kod Odakovih je i dalje napeta situacija. Stipe odlazi razgovarati s Maricom kako bi spasio narušeni brak. Međutim zatječe ‘novu’ Maricu u društvu nepoznatog svećenika. U kuću stiže dugoočekivani Jelenin poziv.


Epizoda 69/160 (19.12.2012.)
Dok Marija uživa u slobodi i rijetkim trenucima nepomućene sreće, Ranko potvrđuje svoje sumnje – njegova žena nije mrtva. Za to vrijeme raste Jelenina nestrpljivost, a njezin će nepromišljeni čin potaknuti Ranka da je se smjesta i zauvijek riješi. Nives odlazi na farmu kako bi potaknula Maricu da se vrati kući. Marijinu sreću upotpunjava Mila, koja oslobađa Tomu iz zatvora. Međutim, Ranko je korak ispred svih…Epizoda 70/160 (20.12.2012.)
Odakovi su razočarani jer ih je Jelena opet nasamarila. Mila nagovara Tomu da joj pomogne u borbi protiv Ranka, ali Toma ne želi riskirati. Potištena Sara shvaća da je potisnula osjećaje prema Jakovu i prebrzo preboljela njihov prekid. Tamara nenajavljeno dolazi na farmu, a Ranko šokira Petra ponudivši mu Antu u zamjenu za Mariju!

NAPOMENA: “Ruža vjetrova” je na blagdanskoj pauzi do 14. siječnja (detaljnije)

Popularne epizode: