Stranice

ponedjeljak, 17. prosinca 2012.

PAUZE SERIJE "Ruža Vjetrova" TIJEKOM BLAGDANA


Sulejman, Ruža i Lara tijekom blagdana otići će na dužu pauzu, a i meksičke telenovele povremeno će izbivati s malih ekrana. 

Serija “Sulejman Veličanstveni“, čije epizode svake večeri od ponedjeljka do četvrtka i nedjeljom u dahu odgleda u prosjeku više od 750 tisuća gledatelja diljem Hrvatske, imat će kratku pauzu u emitiranju tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana, od 21. prosinca do 13. siječnja 2013. godine. RTL Televizija će posljednje ovogodišnje epizode prikazati u napetom tjednu od nedjelje, 16. do četvrtka, 20. prosinca. Posljednjih šest epizoda “Sulejmana Veličanstvenog” u 2012. godini donose nezamislive obrate, šokantne spoznaje, ljubavne zavrzlame i neprijateljske saveze!

Ekipa domaće telenovele “Larin izbor” također ide na pauzu, a posljednju epizodu prije blagdana gledatelji će moći pogledati 21. prosinca u 20 sati na Novoj TV. U 67. epizodi druge sezone, Tonči i Jakov se, nakon mjeseci provedenih na moru, vraćaju u Split. U kući Zlatar ih dočekuje zaljubljena Ana, te Dinko koji bijeg od problema rješava utapanjem u alkoholu. Točan datum povratka serije (najvjerojatnije 14. siječnja) svojim ćemo čitateljima naknadno javiti, a u narednim epizodama ljubitelji mogu očekivati još mnogo ljubavnih spletki u životima Lare, Jakova, Dorijana, Dinka, Lejle i ostalih likova.

RTL-ova sapunica “Ruža vjetrova” s malih će ekrana izbivati od 20. prosinca do 14. siječnja. Za vrijeme blagdana prikazivat će se prigodni filmovi u maratonima, a nakon toga će gledatelji neometano moći pratiti nove zavrzlame i nedaće koje su okupirale obitelj Odak i Matošić te novopečeni ljubavni par Mariju i Šimuna.

Dok će HRT-ova telenovela “Prkosna ljubav” izostajati samo na Božić (25. prosinca) i Novu godinu (1. siječnja 2013.), sapunice na specijaliziranom kanalu Doma TV – “Kraljica juga“, “Ljubav na kocki“, “Oprezno s anđelom“, “Plamen ljubavi” i “Valeria” – tijekom dva tjedna blagdana prikazivat će se od srijede do petka (od 26. do 28. prosinca te od 2. do 4. siječnja). Na Badnjak, Božić, Silvestrovo i Novu godinu telenovele će na Doma TV-u zamijeniti prigodne TV serije i filmovi.

Popularne epizode: