Stranice

četvrtak, 1. listopada 2015.

Kud puklo da puklo Sezona 2 Epizoda 22.

Kud puklo da puklo Sezona 2 Epizoda 22.


Odnos između Svete i Mile se zaoštrava. No, kada u selo dođe dopis da se postave novi natpisi ulica, Mile dobiva ideju - predloži Sveti da dodijeli posao Josipu, prikaže troškove većima no što jesu, i tu razliku iz budžeta sela uzme sebi za obnovu kuće. Sveto prvo odbija prijedlog, ali kad se Miranda dođe raspitati za kupnju još dviju parcela, shvati da mu je to prilika i pristane na Milin plan.

Na nagovor Barbare, Ane i Snježane, Tomislav ipak pristane krstiti kćer. U selo dolazi Milica koja želi preuzeti organizaciju krstitki, čemu se Ane žestoko protivi. 

Tina odrađuje kaznu kroz rad za opće dobro, pri čemu joj Mate kao nadzornik postaje novo društvo. Mate sve teže skriva simpatije prema Tini, a Damir i Josip ga zezaju. Uštogljenom i ponosnom Mati to ne pada dobro pa im napiše kaznu za uriniranje na javnom mjestu. Da mu se osvete, Tina, Damir i Josip smjeste mu lažnu dojavu o pljački i zalijepe sic bicikla superljepilom. Tina je dirnuta kad joj Mate otpiše preostale radne sate i pokuša ga spriječiti da se osramoti pred svima, ali prekasno. Mate je osramoćen i izdan.

Popularne epizode: