Stranice

subota, 8. rujna 2012.

Što očekujemo u sljedećem tjednu...

NAJAVA - Seke rastura i u novoj sezoni

Rastopit ću te ki šumeću tabletu – rečenica je koju je Nives Odak izgovorila u novoj sezoni "Ruže vjetrova", a odjeknula je Hrvatskom i postala poštapalica. Seke Odak će ostati dosljedna svom karakteru i u drugoj sezoni koju će RTL Televizija premijerno početi prikazivati u ponedjeljak 10.09. od 20:00 sati.

Strasti, opsesija i ljubav nove sezone 'Ruže vjetrova' donijet će nove zaplete. Tako će gledatelji serije već u prvom tjednu upoznati nove likove – Marinu Fernandez (Marija), Zorana Pajića (Šimun), Žarka Radića (Krsto) i popularnog Miraja Grbića (Ranko). Nakon Markove smrti stanje u obitelji Odak je napeto.



Osim gubitka sina, Odakove je zadesila nova nedaća. Poglavica Odakovih, Stipe, je doživio moždani udar, te Odaci zapošljavaju šestu njegovateljicu, tajanstvenu Mariju koja će pokušati stati tvrdoglavom Stipi na kraj. Borba između Petra (Slavko Sobin) i Jakova (Tomislav Čubelić) za prijestolje obitelji rastrgati Nives na dva dijela. Ni Matošićke se ne mogu pomiriti sa gubitkom Inesinog muža, pa će svoju tugu pokušati izliječiti odlaskom na selo uz koje ih veže lijepo sjećanje. Novi susjedi, Krsto i Šimun, na seoskom imanju donijet će nova uzbuđenja u živote Matošićki. 


8.9.2012
(preuzeto)

Popularne epizode: